Web Tool Bag  
Home · Articles · Downloads · Discussion Forum · Web Links · News Categories · Synonyms DatabaseJune 21 2018 20:41:48
Navigation
Home
Articles
Downloads
Discussion Forum
Web Links
News Categories
Synonyms Database
Search
Users Online
Guests Online: 1
No Members Online

Registered Members: 856
Unactivated Members: 118
Newest Member: lakim
Forum Threads
Newest Threads
Uncaught Error: _reg...
Module build failed:...
Installation
mochi script questions
Redirect with captch...
Hottest Threads
Installation [12]
Any questions and... [5]
Captcha picture d... [4]
Integrate with Vi... [4]
Mods: Sucess/Than... [4]
 
Latest Articles
ReactJS progress met...
react-show-more-text
react-collapsible-co...
PHP Fatal error: Ca...
Mouse pointer disapp...
View Thread
Web Tool Bag | ZDR Scripts- development and maintenance | Captcha ZDR - Questions and answers
Author BADCODE
pascy
Member

Posts: 1
Location:
Joined: 17.04.08
Posted on 17-04-2008 16:58
Hi,

I just installed this nice captcha tool smiley
Even it took me longer than it should have:

I have not done that much with php and so I checked out the example_submited.php. I have overseen the session_start() ...
And the captcha worked for the return without an input but for nothing else :-)

But now I just want to make sure, that I understood everything right:

in the function check_result there is the assignment:
$_SESSION['captcha'] = 'BADCODE';



Is the reason therefore, that someone can not use the BACK-button of the browser and use the same code ?

thanks
Paul
Author RE: Hi , you are right
admin
Super Administrator



Posts: 33
Location:
Joined: 03.11.09
Posted on 24-04-2008 19:26
Hi,
you are right, the reason for not allowing user (or some internet spam bot) to post the same captcha code is to avoid BruteForce attacks on Captcha ZDR.

Edited by admin on 24-04-2008 19:28
Login
Username

Password



Not a member yet?
Click here to register.

Forgotten your password?
Request a new one here.
Member Poll
Which PHP framework do you preffer?

Symfony

Zend

CodeIgniter

PHP on TRAX

eZ Components

Fusebox

PhpOpenbiz

Prado

QPHP

Seagull

You must login to vote.
Shoutbox
You must login to post a message.

Vince
03/10/2011 21:17
Hi, How to remove Register from Login screen? I don't want them to register and have full access! if you leave register then they should not have any rights until the admin assigns them

webtoolz
26/09/2011 11:28
Please describe your problem with more details. Thank you.

bimmer98
22/11/2010 20:31
Help. There was a problem with the request; error regarding feedbackzdr form program

Web hosting industry articles
Copyright © 2018 - www.webtoolbag.com